Oh my goood!

Helgen gick och utan att jag har kunnat blogga... Det suuuuger det har varit driftstörningar som gjort att jag inte kunnat komma in på bloggen men de har varit både en bra o dålig helg och suck säger jag bara om vissa saker och människor...

Är för trött för att skriva nu men kommer uppdatera om allllt som hänt i helgen...

Men vill säga tack till min kära vän Anna som orkar lyssna på mig =) Love you tjejen PUSS!

Önskelista

Svårt o säga att man önskar sig massa när man fyller år då folk frågat mig så har jag funderat lite och kommit fram till:

1. Pengar till en ny tv (bidrag) Har ju fortfarande en tjocktv! hahahah

2. En upplevelse från tex livit.se

3. Presentkort på smycka

ja o sen vet jag inte mer.... sorry =)

puss o massa kärlek!


wiiiii så glad jag blev idag =)

Idag så vart jag superglad då jag åkte med min mor en snabbis till skopunkten för att hitta skor till festen... hmmm ja min 30 års fest säger de men jag säger 20års fest ;) Men när vi kom in så såg ja inte en enda sko som jag gilla vi gick ett varv och då fick jag syn på dem ... Ett par svarta supersnygga stövlar... (o ja jag har ju haft lite problem med stövlar då jag varit för tjock.) Men när jag såg dem så var jag bara tvungen o pröva dem... Jag var berädd på besvikelse Men DE PASSADE!!!! Till min förtjusning =) sååå underbart jag vart så glad, de är ju såååå heeeeeta! Ska ha de på mig i helgen!

Sååååååååååå snygga om jag får säga det själv =)

Så va har hänt annars idag??? Inte mycket förutom att jag Krocka!!! Med en snödriva som tur va men de kunde gått illa om de andra inte hade fått rött för då hade de kört på mig :S men jag klara mig Mamma klara sig och blien ja ena lyktan fick sig en kyss bara men annar gick de bra... Anledningen till att jag gjorde det va att det va så förbannat halt och jag körde bara i 30 km/h så de va ingen mega hastighet men de räckte... Så kör försiktigt =) Allt för detta jäkla oväder.... fan de har ju snöat heeeeeeeela dagen ju....

Messade lite med min bästa vän Anna och hon berätta att deras flyg va 3 timmar försenat! Kul...! ( hon jobbar som flygvärdinna) Hoppas de går bra för dem o flyga... Håller tummarna...!

Imorgon ska jag nog sola lite och träna tänkte jag sen får vi se va dagen och kvällen har mer att bjuda på så =)

Puss och massa kärlek till er alla

Sååå mätt =)

Nu e man ruggit mätt och de är helt sjukt då jag ätit ca 1 dl kyckling, 1 dl ris och ca 0,5dl tomat... så lite men fan va mätt o va gott =)

Hämtade Mamma o Anita från båten o mamma hade köpt en parfym åt mig =) Britney spears Circus luktar gott som bara den =)
 

Nu e det snart dags för en promenad med Anna =) Sååå nice men de är lite kallt ute =) Så vi får gå fort =)

Love to you all =*

Mulen dag idag =(

Men jag är glad ändå =)

Å så gick måndagen... Var hemma hela dagen tills det var dags att hämta mor min på hennes jobb...
Jag körde henne och min moster till vikingline terminalen då de skulle unna sig lite vardags lyx och åka på en kryssning =) så här mitt i början av veckan. Efter det åkta jag till Solna Centrum ville hitta någon snygg boleroliknade jacka till min fest den 6 februari så tänkte att i solna har de nog något o tänka sig!  De hade de =)

Så hej å hå =)

Idag är det tisdag och jag e helt slut fortfarande efter helgen suck men men ska åka o hämta Mamma och Anita nu om en liten stund vid vikingline sen köra mamma o hämta hennes nya glasögon =)

Ser extra fram emot helgen då jag ska hänga med my Girl Anna.... Kärlek till henne och fasiken va skoj vi ska ha och sen e det 30års fest oxå =)

Love Too You all!


Energi!!!

Det är ledordet för den underbara helgen jag har haft =)

Var som sagt på Friibergs Herrgård med min kära vän Jessica. Vi var på Magdalena Graafs Bloggträff och vi och ca 118 andra tjejer =) Och tre killar va med faktiskt.
Schemat var fullt med massa roliga saker som vi skulle få göra =)
Föreläsningar, smink o hudvårdskurs, danskurs, lunch, middag ja allt du kan tänka dig =)

Det första som hände var en föreläsning med Mia Törnblom oj oj oj säger jag bara! Jag skratt så jag tjööööt o herregud va tårarna sprutade! Och vilka budskap o energi hon kom me! HON ÄR GRYM! HAVREFLARRRRRRRRRRN!
Ska köpa hennes böcker på en gång =)

Grymmaste o Klockaste MÄNNISKAN!


Efter de hände det massor de va lottning om en ansiktsbehandling med och JAG VANN!!!! Shit jag vart så chockad så ja frågade Magdalena och Richard om de skoja när jag vann asg sååå kul! ASSAA!

Vi gjorde iordning oss för middag och kväll med massa skoj.
Till middag blev det hönsbröst och poto Anna tror jag de hette har ingen aning om va för slags potatis de va men gott som bara den va det sen va de efterrätt glass med chokladkaka. GOTT!
Precis innan middagen skulle börja så började tjejerna låta o applådera och va händer jo Daniel Da Silva och Mårten Andersson kom in i rummet Fatta alla 120 brudarna som börja låta när de skulle gå förbi alla oss asg guuuud va roligt de va..
Daniel Da Silva som fick gå förbi oss trånade tjejer... ;)



Mårten körde Stand Up och va lika grym som alltid! Han är verkligen begåvad. Sen påade han en annan komiker och de va ingen mindre än Hasse Brontén! Gamla polisen som sadla om till Komiker! O va rätt han gjorde för sååå jävla bra han var =) Grymt! 
Musik fick vi oxå i form av Emilia och Daniel Lindström! SHit vilken kväll! Alltså jisses såååå bra!

Jag och Magdalena under middagen =) En underbar kvinna! Genomgod och Varmhjärtad.


Efter maten så vart det danskurs med Daniel Da Silva han lärde oss salsa steg o sen några party mooves... Jag fick även senare en lektion i "Ful Moooves" Som han kallade det såååå kul att jag garvade ihjäl mig! Han har verkligen humor den där Daniel.

Det vart en sen kväll med massor av skratt med massa nya vänner sååå skoj o vilka underbara människor =)


Söndagen var lugn och stilla alla var nog rätt trötta efter lördagen. Vi åt en grymt goood hotellfrukost och sen satt vi bara o snacka och mös på herrgården fram till brunchen... Efter brunchen var det föreläsnin igen med David Eberhard Man blev helt fängslad av hans föreläsning om hur vi är trygghetsnarkomaner och sanningen är den vi är ju det =s

David Eberhard
'
söndagen vart som sagt lugn och skön bilresan hem gick superbra och jag var sååå trött när jag kom hem slockna på soffan nästan på en gång..... har bara en fras och säga! WE WILL BEE BACK!!!




Magdalenas Hund Lotta va med hela helgen och blev alla tjejers lilla kelgris =) Men hon e ju såååå söt =)



Friibergs Herrgård


Underbar Brasa höll oss varma =)




Vackra Blommor fanns det överallt =)





En trött men Glad Angelica!

Ja e sååå trött men så förbannat glad! Länge sedan jag kände så hära =) har varit på Magdalena Graffs bloggträff på Friibergs Herrgård igår och idag! Såååååå jävla roligt har jag haft!!! Fan underbara människor och såå härlig stämning...
Men som sagt e trött idag så orkar inte skriva så mycket.. Utan skriver mer imorgon.

Puss och Godnatt till er alla =)

LOVE!

Nu e det fredagsmys =)

Ja nu e det fredag!!!! Och ikväll Let´s Dance! Ska äta någon god middag idag och titta på det...

Hinner inte skriva så mycket just nu sa iväg med mamma.. Så skriver lite senare

Puss på er!

Gääääässsssp...

Är alldeles för trött för att skriva något ikväll egentligen så de blir inte långt :)

Gjort idag...

1. Varit i Norrtälje och pratat med kuratorn.

2. Åkt och solat och bytt bilar...(min bil sjunger på sista versen nu )

3. Hämtat Ewa och Matilda. Åkte och kollade barnvagnar.... Ewa sa att jag gjorde det för svårt för henne o välja vagn hahahha o jag har inte ens barn asg...

4, Vi åkte till sollentuna och fikade gick runt och hade det mys...

5. Körde hem Ewa o Lilltösen. Sen hem till mamma och Krister för en snabbvisit. Krister e sjuk. Stackars han o envis o ska jobba i helgen.

6. Hämtade Tomas och Petri. Körde Tomas till Tågstationen i stan då han åkte hem till gbg idag.  Vi vinkade av honom och jag gjorde ett litet hjärta på fönstret så han inte glömde oss på vägen hem.( jisses va skitiga tåg vi har) sen åkte jag o Petri hem...

Var så trött o de va så skönt o komma hem o vara hemma bara.. Ringde upp Jessica, den tur damen har vunnit fyra biljetter till Greas... E man lite avis eller jaaaaaaa... Men superglad för henne...

Så va händer imorgon då?? ja du jag har ingen aning har ju inget planerat så de e skönt.. Sola ska ja nog göra.. ja måste va lite brun till helgen ju =)

Så over and Out.
Puss o godnatt

Å onsdagen gick =)

Så har onsdagen lidit mot sitt slut och jag sitter uppe igen sent då ja ska upp tidigt dagen efter.. Varför?? Har jag ingen aning om...
Så va hände idag då? jo jag va som sagt med mina vänner Petri o Tomas inne i stan en snabbis o sen åkte jag o hämtade upp mamma på stinsen för att sedan åka o hämta ett paket =) Ett paket med min nya Bebis =) Nämligen en SonyEricsson Satio =) Den har ju en kamera på 12.1 pix och tuchscren så något bra måste den va, ja jag har hört både bra o dåliga saker om den men just nu går det jämt ut och jag gillar den än så länge vi får väl se hur det går med den.. Har ju haft rätt otur med mobiler innan så... men men nu får vi se hur det går=)

Sen har jag varit o förbättrat färgen på mig själv inför helgen då jag ska åka till friibergs herrgård med Min kompis Jessica som även är min kusins fru =) det ska bli sååå skoj kan inte sluta tänka på det o prata om det då jag ser fram emot det som bara den =) Vad jag ska ha på mig har jag ingen aning om ännu får testa kläder imorgon hade jag tänkt...
O imorgon är det upp med tuppen igen för o ta en promenad med Akima o sen till Norrtälje igen o försöka få rätsida på va som händer i min skalle....O vad gör jag uppe då jag ska upp kl 0700?? Det har jag ingen aning om och jag har heller ingen aning om varför min jycke gillar och krypa under soffan!?! Hajjar noll! e de normalt att hundar gillar sådant?? Ja de är första gången jag sett det iallafall inte första gången med henne då hon gör de med jämnan men första gången jag ser en hund göra det asg =)

Aja näää nu ska ja nog sova lite skulle vilja se på Paradise Hotel på tv6.se men e för trött så natti natti allihopa =)
Puss och KRam


Sony Ericsson SATIO

Så va det onsdag!

Ja onsdagen e hära o va händer idag??? Idag är det mäta o väga dagen i min vardag o vecka. Varje onsdag väger jag mig och mäter mig.... Och idag hade jag gått ner från 87.7 till 87 så nu går det sakta men sammanlagt har jag gått ner 21.1 kg o de är mycket men ändå man vill att det ska gå fortare. Visst är det sjukt.....ja menar de är ju snart bara 2 mån sen operationsdagen.... Ja och 87-85 är ju min spökvikt.... o med det menar jag att jag har inte kommit under dessa vikter på fleeeeeeeeeeeeeera år... så man e lite nervös just nu....Men men det blir nog bra =)

Så va ska ja göra idag då?
Jag har varit ute på min o Akimas vanliga runda i skogen och ja jag joggade idag oxå! Fan börjar bli stolt över mig själv...och över Akima för den delen =) hon är såååå duktig som orkar springa med mig =)
När vi kom hem så la hon sig direkt på mattan =) ville inte ens ha köttbullarna som hon fick o dååå e hon trött kan jag lova =)
Själv åt jag Avokado med keso och en liten pannbiff (måste ju ha proteiner) o en kopp te till. MMM de är sååå gott =)
Va händer mer idag vet jag inte nu ska ja iallafall åka o sola så jag får lite färg till helgen då jag ska till Friibergs Herrgård med Jessica. Det är Magdalena Graaf som har annordnat det o det ska bli såååå skoj och åka bort på den! Skönt och komma härifrån ett tag.. Från allt skitsnack och folk som bara lyssnar på sådant.
Så ja det ska bli skönt o komma bort =) Träffa nya glada positiva tjejer som man kanske kommer kunna ha kul med i framtiden =)

Nää nu ska ja iväg o sola sen hämta Petri och Tomas =) o röra oss mot staden...

Puss på er alla ses snart

Ajabaja mig....

Dålig uppdatering jag vet men fan ok vi gör ett nytt försök annars kan ja nog ta o dra något gammalt över mig som min gamla matta som jag har på balkongen eller något =)

Ja hur har det gått för mig sen operationen??? Jo de har gått superbra=) Jag har gått ner 20.4 kg och nu får jag äta riktig mat.... men de blir ju inte mycket ca 2 dl varje måltid men så mätt jag blir =)
O jag o Akima har börjat me våra morgon promenader oxå =) tom börjat jogga lite sååå nice trodde jag aldrig att ja skulle klara av men vi tar de superlugnt nu i början...Akima hänger med jättebra är sååååå stolt över henne =)
Idag va jag bara hemma hela dagen tills mamma slutade o följde med henne till optikern för o skaffa nya bågar till henne =) men ack så bra det blev =) Jättefina glasögon... TOg min skrutt bil dit fick äntligen igång den igen efter all kyla men den strular ju fortfarande sååå den kommer nog tyvärr bli begraven snart..... men men

Nää nu har ja uppdaterat lite men mer får komma imorgon ja e såååå trött...

Puss o kram på er

P.s Jenny tack för du skricker på mig ang bloggen ;)

RSS 2.0