Ibland undrar jag....

Ibland undrar jag hur mitt liv skulle se ut om min far hade varit en far som jag vuxit upp med... Skulle jag vara lyckligare av det??? Skulle jag förstå mig bättre på det manliga könet? Skulle vi vara lyckliga`?? Nää jag tror inte det faktiskt...Då hade jag inte haft min underbara bror Joakim och den bästa bästa styvpappan som jag har idag.....och jag kan inte säga mer än att jag skulle aldrig byta ut dem mot något annat!
Men jag kan inte säga att jag inte är arg bitter och hatisk mot min biologiska far som inte ens gjorde en ansträning till att ens försöka bry sig om mig och ta lite ansvar....Fan jag vill veta mer om var jag kommer ifrån, Jag vill veta mer om kulturen, jag vill veta mer om språket, Ja allt! Det suger att inte veta... Varför va han så jävla ego och inte brydde sig om att jag fanns... Han kunde ju brytt sig lite iallafall.....

FUCK FUCK FUCK NU försvann allt jag skrivit suck.... aja jag får börja igen...
 jag hade skrivit var om dagen och mitt hemska besök på edsbergs vårdcentral.. De är för fan inte kompetenta till mycket nere på den vårdcentralen... Först har vi syrrorna som ringer upp på morgonen o man berättar hur man känner sig och hur man mår och då frågar de" vad gäller saken" Haaaallllåååå Jag vet inte men e det för tidigt på morgonen för dig eller??? Aja sen får man en tid o kommer dit, kommer in till läkaren och för det första så skulle jag inte få ta prover och de va inget fel på mig, jag skulle vara helt medveten om att proverna minsann inte behövde visa något alls....! Nää jag vet det men då vet jag att det inte är något iallafall... Jag va inget akutfall för han så alltså inte viktig utan han lämnade mig i väntrummet för att springa iväg till någon som var mer akut o viktigare.... Vid det här läget var jag så ledsen och arg över den nonchalanta stilen och sättet läkaren hade kört med så jag ringde mamma o grät en skvätt! Det är tur att man har mamma som man kan ringa till när man e sjuk.... Bästa mamma älskar dig... när ja står där så kommer min husläkare förbi o ser mig ledsen och jag vet inte om hon sa något till den läkaren jag fått på akuttiden men sen när han kom tillbaka så va han from som ett lamm och jag fick ta en odling och ett blodprov så nu får vi vänta och se om det visar något.. Vilket ja hoppas på så ja får veta vad de är för fel och kanske kan få lite penecellin eller något.... så vi får se...


Sen efter det hem o vänta på den nya kyl/frysen som vi skulle få =) våran hade nämligen gått sönder så sollentunahem kom o bytte ut den =) Inte en dag för tidigt den andra hade vi haft sen 1991 huva....
Tycker de kan byta ut hela badrummet med =)

Nää nu ska ja sova så jag kanske blir frisk... Jag ska försöka sova iallafall...

Älskar er mina nära och kära.

Puss och Kram

Å snoret bara rinner =(

Jaha så har det gått ännu en dag som snoret bara har runnit o runnit o hostan blivit värre suck när fan ska man bli frisk ja jag hoppas på snart för fyra veckor det räcker nu....
Så va har man gjort idag??? Hahaha ja legat i soffan e det jag har gjort o ja just ja en tripp till apoteket o sen hem. Man orkar ju knappt ta två steg och det gör man o sen blir man andfådd... Suck...inte så skoj =(
Nä men någon gång blir man väl frisk....
Guuudars vad jag vill åka på kryssning nu det skulle vara sååå jävla kul =) och det ska jag ju oxå =) hihihihi gaykryssning o 50-60tal kryssning m.m. ska bli så kul =)

Shit jag har verkligen skrivtorka idag... Snoret verkar har tagit sig upp i hjärna och förstört...För jag kommer inte på något och skriva....hmmm fast en sak kan jag skrivá om... suck åter igen... =)

Nu tillbaka till idol!

Puss och Kram

Ja än en gång e jag sämst ;)

Okej jag erkänner jag är sämst på att uppdatera min kära blogg men för mig är allt detta nytt för en gamel gädda som mig =) Hihihihi Men som tur var har jag min underbara vän och påminnare Jenny som e på mig hela tiden o konstaterar att jag inte skrivit =)
så nu ska ja än en gång försöka på nytt och fortsätta hära =)

Men fan va snygg Mini Anden är!!!! Jag skulle nog göra vad som helst för att se ut som hon =)

Så what the fuck gör man idag??? Jag inte fan kan ja vara ute i det fina vädret med min underbara vovve näää för i morse vaknade jag med en sjukt otrevlig känsla i halsen och en snorig näsa....Fan fan fan räcker det inte nu då jag varit dålig i tre veckor????  MBT! = Man Blir Trött!
Och inte nog med det så är min stackars älskling Akima dålig oxå.. spydde på hela soffan Stackars Liten
=(  Hoppas det inte är allvarligt.......

Igår var jag o hämtade gänget som hade varit på kryssning o firat krille...En kryssning ja skulle varit med på men redan i torsdags började jag känna mig dålig så jag bestämde mig för att stanna hemma vilket sög eftersom jag hade velat följa med =( men men jag åkte o hämta Malin Colin, Chrilles pappa och syster vid båten så det var trevligt och få höra vad de hade gjort o hur de hade haft det =) O de hade haft kul vill jag lova hahahhaa
och så inte nog med det så fick jag världens finaste hänge av malin med texten "Angel" på =) vart sååå glad den va så fin =) 
                                               

 Ja så dagen bjuder inte på mycket men men soffan är ju jävligt skön och de går ju rätt bra pogram på tv så jag ska inte klaga =)



Puss och Kram på er


RIP Unni.....

Detta inlägg tillängar jag min kompis Lotta och hennes Unni som idag gick bort kl 1912 ikväll. Stor sorg och saknad.... När Lotta fick Unni så var hon inte säker om hon skulle ha en hund till men ju mer o mer hon jobbade med henne blev hon säkrare och säkrare och vilken hund hon var =) Lotta vart nog kär redan från början och hon la ner massa kärlek och jobbad hårt med Unni, stärkte hennes självförtroende. Gjorde henne till en stark o glad hund...

Unni då du sitter där uppe i hundhimmlen får du skicka lite glada skall. O hålla ett öga på oss =)
RIP Unni Du kommer bli saknad av alla våra hjärtan.... Hoppas du får massa goda Köttbullar och Grisöron =)

Kram på dig



åhhhh Härliga Torsdag =)

A tribute To Malin =)


Så var det torsdag då o snart helg =) Så va händer i helgen då börjar man tänka??? Ja du jag har ingen aning... Tror jag tar det som det kommer. Ska nog städa lite i helgen o plocka undan sommar kläderna o ta fram höstkläderna huva.... det är ju faktiskt höst snart fast det inte kändes så igår, Det var riktigt skönt =)

En sak jag funderat på och skriva är att ni får ursäkta om jag har massa stavfel men jag har ju som sagt för de som inte vet så har jag dyslexi och ja det är lite svårt ibland så de får ni tåla. Så nu var det sagt.

Så va händer idag då? ska hämta mamma om en timme  och köra hem henne så hundarna får leka av sig lite. Tänkte kanske sola lite idag oxå. Sen blir det simhallen i eftermiddag =)

Och det är ju ett underbart väder idag så man måste ju vara ute lite =) hihihi

Måste försöka träffa Steffi någon dag med saknar henne så =) 
 

Jo just ja har jag sagt hur fina naglar jag har? Malin har överträffat sig själv igen =) Hon är så jävla grym! I Love Here! En sak är klar Jag är glad att jag har en vän som henne! Hon är min Klippa! Malin Love You Girl!











                             

                                                              



Jag är så glad men samtidigt sorgsen....

Hur fan går det ihop! Jag är glad för att min underbara vän en av mina närmaste har gift sig... Finns det något större än det? Jag är så glad för hennes skull grät mig igenom hela vigseln och önskar nu att hon var hemma så jag fick krama om henne nu. Älskar henne så mycket...är så glad för hennes skull =) Love you darling=)

Sen börjar man fundera på sig själv o man blir bitter... suck ja är så korkad ibland... Sagt far o flyg till en person som jag glömt hur jävla fin han är... suck det suger ganska hårt o sen när man ser en bild av han så slår det till en i ansiktet o bara PANG så jävla fin är jag... ja det är väl bara bita i det sura äpplet antar jag..SKyll dig själv Angelica....! Ja som man bäddar får man ligga men fan jag kan inte sluta va bitter över det just nu....så ja jag tänker vara det lite...
 
Så hur va det nu på Mallis? Jo det var underbart! Varmt o skönt varje dag =) Ca 35-38 grader i solen varje dag. Massa Shopping och så vart det lite sighetsing oxå =) En tripp till Playa De Palma där vi var förra året =) Nice och ta ett dopp i havet så varmt o skönt! Jag skulle inte ha något emot att flytta dit iallafall... =)

Utsikten från balkongen                                            underbara mamma i palma =)





Stranden i Palya De Palma =)


Hemma igen =)

Ja nu e jag hemma igen har ju varit iväg en vecka i Palma på Mallorca o det va såååå skönt =) men det va nice o komma hem till alla igen =) o Min lilla älskling Akima =)
Gjorde några tappra försök o komma in på bloggen men varje gång jag skulle in så va det någon som satt där eller så skulle vi iväg men nu e ja hemma så då blir det ändring =) det kommer bilder m.m.
Idag ska jag och Akima ut och gå med Malin o Felix =) ska bli nice måste kolla om Anna kommit hem så hon kan gå med.... skulle ju gå med henne oxå idag =) Nää nu måste ja gå men hörs senare =)

Pöss o Kram

RSS 2.0