Midsommar!


Vad e en midsommar på landet...?
Jo alldeles underbar med massa glada och underbara tjejer och hundar....Var ute på värmdö...Närmare bestämt Fagerdala som ligger nära Bullandö eller hur jag nu förstod det ;)  På Steffies landställe med the girls =) Steffie, Natta, Anna, Sofie och Jossan... Så jäkla nice var det. Tror närmare bestämt att den här midsommarn innehöll allt som en midsommar ska innehålla vilket innebär : God midsommarlunch, Resning av midsommarstången vid vattnet med dragspel och sång, dans runt stången, regn,bad, god mat, fylla (Inte för min del var nykter), pojkar, lite kaos och paddla kajak ipoolen.Ja jag tror det var allt men satan va kul det va...hahahahahaha. 

Först när jag kom dit så åt vi en jättegood midsommar lunch med allt som kan tänkas finnas till ett midsommar bord.Efter att vi ätit så åkte vi ner till den så kallade midsommarplatsen där man hade midsommarstång och dragspel m.m. Även en trampolin ut med ett berg där det vart en fotosession hahahaha. De hade inte rest stången ännu när vi kom så när det var dags sa de att de behövde 12 starka personer som kan hjälpa till ja o vilka starka tjejer sprang fram då =) jo Steffie och Sofie, o ja lovar er att Steffie skrek högst av alla  inkl alla män som hjälpte till, det lät lite så hära : 
Backa, Högre! Stilla! Framåt!  Ja så ungefär, och jag höll på att garva ihjäl mig.

Sen vart det dans inte för oss alla men Sofie, Anna o Steffie dansade och precis när de dansat klart kom regnet. Det va som att himlen öppnades! Regndropparna va stora som enkronor! Precis när vi kommer tillbaka till huset så blixtra det till och jag undrar vem av tjejerna som fota innan jag får svar så smäller det till på himlen och det börjar åska och ja alla som känner mig vet ju hur jag reagerar på åska... FY OCH TVI!  Så paniken kom o jag sprang.  När det lugnat sig kom solen och det va då de där med kajak i poolen kom på tal och om det går att padla kajak i en pool? Ja det går, då jag har sett det med egna ögon hur Steffie och Anna tvättade av kajaken o satte ner den i poolen. Och sen satte ner sig själva i den och vilken syn =)  Efter detta kom det ett gäng killar som var trevliga men väldigt hungriga för helt Vips så hade vi ingen mat och inga chips eller jordnöttsringar kvar. Så mamma Angelica var framme och sa att så gör man bara inte. Men allt eftersom så var de roliga o trevliga grabbar.

Trots lite missöden och lite tårar så man kan säga att det var en toppen Midsommar som innehöll allt som en midsommar ska innehålla som sagt! Tack tjejer att ni gjorde det så bra för mig trots magont o lite till =)

PÖÖÖÖÖSS O KRAAAAAAM






Whiiiiiiiiiiii Jag har äntligen kommit igång =)

Efter mycket om och men, velande fram och tillbaka om jag ska blogga eller inte blogga så besluta jag mig för att börja... Jag menar hur farligt kan det vara =) Att få skriva av sig lite då och då både glada och icke glada känslor...Det är ju som en elektronisk dagbok. Men jag ligger ju lite i lä jämfört med mina vänner Jenny och Stéphanie som é värsta bloggdrottningarna så nu är det ju time för mig att sätta igång.. Så va kommer ni få läsa?  Ja det kommer nog vara väldigt blandat, tex om mitt liv min vardag, min vovve Akima och va vi gör för bus. Våra halvt galna grannar som snor andras parkerningar och vad allt annat jag kan tänkas springa på under dagen =)
Så till mina bloggdrottningar  HERE I COME!!!!  ♥

Kram Angelica

RSS 2.0