Funderar...

Jag sitter här och funderar över om jag kanske borde börja packa resväskan nu... Jag menar allt ligger framme och väskan är uppe från källaren så va väntar jag på egentligen??? Hmm kan det vara för att jag hade så förbannat svårt o somna igår? Kan ju vara en anledning...vet inte varför men precis när jag skulle till o somna så började jag tänka, tänka massa på hur folk beter sig mot andra. Jag kan inte sluta fundera på varför jag får skit för att hon mår dåligt och beter sig illa??? Är det mitt fel? NEJ och sen har hon mage att snacka skit om mig till folk som faktiskt bryr sig om mig och talar om för mig va hon säger... NEJ försök inte ens att vända över de starka på din sida för de genomskådar dig helt klart! De du har på din sida är de svaga och falska som en dag kommer vakna upp och inse vad du är för någon....Du vinner bara dem med att manipulera deras hjärnor med sms m.m. Men kom ihåg det är rätt så många som tycker bra om mig...OCH JAG HAR ALLTID VARIT TREVLIG MOT DIG!!!!!!!!!!

Ja nu fick jag avreagera mig lite oxå och det var skönt... Åter till resväskan nu. Vad ska man ha med sig? Konstigt det är svårare och packa för en vecka än för två =) hahahaha men det blir säkert bra blir ju inte så mycket man ska ha med sig utan kommer shoppa oändligt massa med Mamma Och Anita i Palma. Jag menar vi Bor ju mitt i shoppingstaden!!!!! UNDERBART!!!!!!!

Så va händer idag??? Jo först ska ja rasta Akima och sen ska jag åka till Malin och förgylla hennes vardag med mina naglar hahahaha ska bli underbart att få nya naglar idag =) Hon är ju bara bäst på det. Sen efter det ska jag hem tror jag om jag inte ska förbi mitt gamla jobb o hämta lite papper och sen blir det till att åka till simhallen o se när Jonathan hoppar från treans svikt! Ungen är fem år o kan simma och hoppa från trean behöver jag säga mer =) Nää men bilder kommer senare idag =)

Ha en underbar dag!

Puss och Kram






Måste bara säga!

Jag måste bara säga att jag älskar Jenny! Människan är ju helt jävla underbar! Jag är glad att ha henne som vän även om det finns andra som inte vill att vi ska va vänner eller säger att jag har tagit henne ifrån någon.... Den som säger så kan ju inte vara riktigt frisk! Näää jag är glad att jag har jenny för hon är en av dem som sprider ljus i min vardag!


 

Jenny med Werner


Igår var en jobbig dag för mig. Min Kära vän Anna har flytta en bit ifrån mig och det kändes jätte tungt! Och det känns tungt fortfarande! Saknar henne såååå mycket redan..... =(
Men en sak e klar och det är att jag kommer flyga en hel del nu i mitt liv!
Love You tjejen =)


LOVE YA!!!

Ja nu e det inte många timmar kvar tills jag åker till Mallis eller jo det är det väl =)men inte många dagar då ok! HIHIHII
Imorgon ska jag till Malin och göra iordning mina naglar =)  Whiii ska bli sååå nice o bilder kommer som sagt ja e rätt dålig på att uppdatera men det har ju hänt så mycket så ja har ju inte orkat sitta vid dator. Berättade jag att jag låg på akuten i lördags??? Nää men för er som inte visste så det gjorde jag i hela 5.5 timmar tur att jag har en sån underbar mamma som satt med mig där hela tiden.. Så varför satt jag där då kan man ju undra jo för jag hade sååå jävla ont i ryggen!!! (ursäkta ordförådet)
Ringde sjukvårdsupplysningen o förklarade vart jag hade ont och de rådde mig att åka in på en gång så då gjorde jag det. Och jag kunde inte gå för så ont gjorde det. När jag kom in trodde de att det hade med njurarna o göra men det var det ju inte som tur var.... Det var ett Ryggskott av den lindriga typen... Halllå hur jävla ont har man inte då när man har ett rejält ryggskott????   Anna var snäll och kom förbi och var där med oss ett tag o sen körde hon hem oss... Bästa bästa =)
aja men nu e ryggen bättre och jag ska äta Ben & Jerry glass o kolla  "So You Think You Can Dance"

Puss o kram på er =)

Full rulle =) 13/8

Så vad hände idag egentligen. Planen var att på dagen att ligga hemma o kolla film o invänta regnet som skulle komma och sen in till stan för att äta middag hos Steffie Peffi. Men det blir aldrig som man tänkt sig. Istället så ringde Ulrika mig och fråga om jag kunde följa med och hjälpa henne och välja kläder till Felix dop på lördag och eftersom jag tycker det är roligt och hjälpa folk så ställde jag gladeligen upp. Senare när vi kom till stinsen så var Anna där med så hon var hjälp oxå =) Det slutade med ett guldigt rakt snyggt fodral med gryms söta skor ( lika som jag har hemma ) hihihihi.... Sen bra doppresenter och massa skratt och prat. När vi går ut för att Ulrika ska röka innan vi åker hem så hör jag hur det börjar åska och alla ni som känner mig vet hur jag blir då det börjar åska. PANIIIIIIIIIIIIIIIIIK.... Stackars Ulrika hon fick nog höra ett och annat i bilen innan jag släppte av henne hemma... Sen var det springa som gällde för min del från parkeringen. RUUUUUUUUUUUUUUUN!!!! Sen när jag kommer hem och allt har lugnat sig lite så tar jag en promenad i hopp om att hon ska göra 2:an men icke. Lite jobbigt då hon varit förstoppad nu i tre dagar... Stackarn har fått laxeringsmedel m.m. hoppas det löser sig snart ... =( 
Så ni ser det blir aldrig som man hade tänkt sig iallafall från början =)

Ser fram emot lördagen nu det ska bli sååååå skoj o trevligt =) Måste hämta lånekameran som elgiganten har lovat mig då min är på lagning och har varit i så där FEM veckor då försäkringsbolaget glömt och ge ok för att börja laga den... SUCK! Enda jag säger... Hoppas jag får den innan Mallis resan iallafall.....

Nääää nu e det Natti Natti som gäller för mig o akima ses snart igen

Puss o Kram

Ja jag vet jag är sämst... =)

Ja jag är sämst på att uppdatera mig hära =s har fått höra de några gånger av mina vänner. Så nu ska jag sparka mig själv i ändan o köra igång igen efter sommarens alla bravader...Som sagt sommaren har bjudit på en massa skoj som tex Bilrace, Grillningar, möja, Göteborg och en massa andra roliga saker. O nu är det snart dax för en rolig resa snart med =) Till Mallorca.. Vi ska bo i palma o de e ju lite oroande då det har bombats en del där nere nu så man e lite orolig,,.. Men enligt UD är det inte farligt....så ja hoppas det stämmer...
Sen nu handlar det mest om att skaffa jobb för min del. Va på arbetsförmedlingen igår och prata med dem så nu får vi se va som händer.
 
Förra veckan var jag på utredning av dyselexi och det visa sig som jag misstänkte att jag har det och nu har jag äntligen det på papper. Hade kanske varit bra om jag fått det tidigare i livet tex i skolan. Men å andra sidan har jag klarat mig grymt bra i skolan ändå =)
Nää nu tänkte jag kolla på två filmer o sen ringa Birka för och kolla om jag kan smuggla med mig Jenny på något sätt även fast hon inte är 23, sen får vi se va dagen o kvällen bjuder på Steffi prata om middag ikväll men vi får se hur det blir.

Seeee ya all sooon and take care

En liten tanke på vägen : "När du släppt taget om destruktiv kärlek så kan du få uppleva äkta kärlek."

Puss o Kram

RSS 2.0